Social Icons

Pages

Monday 17 November 2014

αλόη βέρα

Aloe Juice

aloe juice - διατηρεί το καλύτερο κράτος της υγείας σας


Στις μέρες μας, ο καθένας είναι για την υγεία και την ομορφιά. Αυτό είναι ο κύριος λόγος γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλής για να αγοράσετε aloe juice για τα μαλλιά και να θέσει σε φυσικού προσώπου μάσκες. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το aloe juice για την περιποίηση των μαλλιών. Θυμηθείτε ότι η αλόη είναι ένα από τα πιο κοινά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα περισσότερα καλλυντικά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το δυναμικής και προστατευτικές ιδιότητες. Προωθεί επίσης την ανάπτυξη των μαλλιών, αποτρέποντας την απώλεια μαλλιών.

αλόη βέρα είναι ένα εξαιρετικό φυτό και είναι ίσως το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο φυτών για δέρμα εφαρμογές στην ιστορία, που βοηθά με φυσικό επούλωση και την αναγέννηση του δέρματος. Συχνά αναφέρεται από τους επιστήμονες ως το «φυτό της ιατρικής", αλόη βέρα έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες να φροντίσουν για και να καταπραΰνει την επιδερμίδα. Ζελέ Αλόης Βέρα χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία της διάφορες δερματικές παθήσεις. Που περιέχουν αλόη κρέμες, γέλες και αλοιφές που χρησιμοποιούνται για ήσσονος σημασίας εγκαύματα, ηλιακό έγκαυμα, περικοπές και εκδορές, πληγές και κρυοπαγήματα.
 

Το φυτό αλόη είναι ένα από τα πλουσιότερα οικογενειακός κήπος φυτά σε θεραπευτικές ιδιότητες και έχει ακόμη και ήδη το παρατσούκλι που ονομάζεται φυτού "πρώτων βοηθειών". Έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται σε καλλυντικά κρέμες, ξύρισμα, κρέμες, αντηλιακά και μάσκες προσώπου. Πολλοί Cosmetologists χρησιμοποιούν "αλόη" ως ένα συστατικό κλειδί φυσική ομορφιά με αρκετές άλλο βότανο.

Να κατανοήσουν τα οφέλη της aloe juice, μπορεί να θέλετε να γνωρίζετε τι είναι. Ένα νόστιμο και flavorful ποτό, aloe juice προέρχεται από το ζελέ Αλόης Βέρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τρόπους και μπορεί να προσλαμβάνεται για να διορθώσει τις δωδεκάδες των πεπτικά προβλήματα. Οι περισσότεροι των πληροφοριών σχετικά με τις χρήσεις και τα αποτελέσματα από την κατανάλωση ροφημάτων αλόη έχουν έρθει από τους καταναλωτές. Αυτά τα αναγκάζοντας ιστορίες και μαρτυρίες προέρχονται από τους ανθρώπους που καταναλώνουν σε καθημερινή βάση ως ευεργετικό συμπλήρωμα και τα αποτελέσματα είναι απλά εκπληκτικό.
 

Το εργοστάσιο αλόη βέρα έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα για τη θεραπεία της λοίμωξης και εγκαύματα. Είναι πολύ γνωστό για την παραγωγή ενός λεπτό σαφές σαν ζελέ ουσία που παρέχει κατευναστική ανακούφιση για κοινή ερεθισμούς του δέρματος. Εκτεταμένης χρήσης του αλόη βέρα στο καλλυντικό προϊόν αποδίδεται ιδιότητές δέρμα φιλικό. αλόη βέρα ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει και απαλύνει την επιδερμίδα. Αποτρέπει τις ρυτίδες και κρατά το δέρμα φρέσκο, νέους και δίνει μια υγιή λάμψη. Προστατεύει το δέρμα από τα μετέπειτα αποτελέσματα της ακτίνες του ήλιου, σκόνη, καπνό, καυσαέρια κλπ.

Καθαρή αλόη λειτουργεί ως κατευναστικό επίκαιρο θεραπεία για μέτρια εγκαύματα, ζεματίσματα, μαζί με τα ηλιακά εγκαύματα. Επιπλέον, επιταχύνει την αποκατάσταση των τεμαχίων μαζί με άλλα τραύματα. Επιπλέον, aloe gel εφαρμόζεται εξωτερικά για την ελαχιστοποίηση περιοχή κακό δέρμα από κρυοπαγήματα, να βοηθήσει τα θέματα που σχετίζονται με δέρμα ψωρίαση ευκολία, να ελαττώσει τα δυσάρεστα αποτελέσματα του έρπητα ζωστήρα κλπ.
 

Κάντε κλικ αυτόν τον σύνδεσμο για να πάρει περισσότερες πληροφορίες που σχετίζονται με aloe juice, καθώς και αλόη βέρα.

0 comments:

Post a Comment